China hyaluronic zure huidvuller fabrikant

Vullers van de Fosyderm1ml 2ml de Fijne Hyaluronic Zure Rimpel voor Gezichtsinjectie

Productdetails:
Plaats van herkomst: Shandong
Merknaam: Fosyderm
Certificering: CE ISO
Modelnummer: Boete
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 stuk
Prijs: usd 20~35 piece
Verpakking Details: 1.One vooraf gevulde Spuit met Twee Steriele de Naalden2.one spuit van BD en twee naalden in een pvc
Levertijd: 1~3 werkdagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram, Paypal.
Levering vermogen: 5000 stukken week
Contact nu

Gedetailleerde informatie

Materiaal: hyaluronic zuur gel Functie: verwijder rimpel
kleur: transparant Type: Injecteerbare Vuller
certificaat: CE-ISO Toepassing: Gezicht
Functie: Gemakkelijke verrichting Merknaam: Fosyderm

Productomschrijving

Vullers van de Fosyderm1ml 2ml de Fijne Hyaluronic Zure Rimpel voor Gezichtsinjectie

 

Hyaluronic Zuur 

 

Hyaluronan die uit D-Glucuronic zuur en n-Acetylglucosamine bestaan, ook bekend als uronic zuur, hyaluronic zuur, de basisstructuur is samengesteld uit het D-Glucuronic zure en n-Acetyl A grote die polysaccharide van twee disacharideeenheden uit glucosamine wordt samengesteld. In tegenstelling tot andere mucopolysaccharides, bevat het geen zwavel. Zijn hyaluronic molecules kunnen meer dan 500 keer van water dragen, dat het beste bevochtigende vandaag erkende ingrediënt, is en in de producten en de schoonheidsmiddelen van de huidzorg wijd gebruikt.

 

Hoofdingridients

 

Hyaluronic zuur is zure mucopolysaccharide. In 1934, isoleerde Meyer, een professor van oftalmologie bij de Universiteit van Colombia in de Verenigde Staten, eerst de substantie van glas van het runderoog. Met zijn unieke moleculaire structuur en fysico-chemische eigenschappen, toont hyaluronic zuur diverse belangrijke fysiologische functies in het lichaam, zoals het smeren van verbindingen, het regelen van de doordringbaarheid van bloedvatenmuren, het regelen van proteïne, water en elektrolytverspreiding en verrichting, en het bevorderen van wond het helen. Het is vooral belangrijk dat hyaluronic zuur een speciaal effect heeft van het waterbehoud en is de meest bevochtigende die substantie in aard wordt gevonden. Het wordt genoemd de ideale natuurlijke het bevochtigen factor (NMF, bijvoorbeeld: 2% zuiver hyaluronic zuur). De zure waterige oplossing kan 98%-vochtigheid stevig handhaven. Hyaluronic zuur is een multifunctioneel substraat, en hyaluronic zuur (hyaluronic zuur) Ha wordt algemeen verspreid in diverse delen van het menselijke lichaam. De huid bevat ook een hoop van hyaluronic zuur. Het menselijke huid rijping en het verouderen procédé dat het ook met de inhoud en het metabolisme van hyaluronic zuur is veranderd, dat het voedende metabolisme van de huid kan verbeteren, de huid zacht maken, vlot, rimpel-vrij, verhogingselasticiteit, het verouderen verhinderen, en geweest een goede transdermal absorptieversterker tegelijk met het bevochtigen. De combinatie andere voedingsmiddelen kan de absorptie van voedingsmiddelen bevorderen.

 

Gebruik

 

De biochemische drugs met hoge klinische waarde worden wijd gebruikt in diverse oogverrichtingen zoals kristalinplanting, hoornvliesoverplanting en anti-glaucoomchirurgie. Het kan ook worden gebruikt om artritis te behandelen en het gekronkelde helen te versnellen. Het kan in schoonheidsmiddelen worden gebruikt om de huid te beschermen. Het kan de huid, anti-rimpel, anti-rimpel, schoonheidsverzorging vochtig en vlot, gevoelig en teder, elastisch houden en huid fysiologische functie herstellen.

 

Functie

 

De belangrijkste functies van hyaluronic zuur zijn als volgt:
1, verbetert gezamenlijke functie
2, natuurlijk bevochtigend smeermiddel
3, om het voorkomen van arteriosclerose, impulswanorde en hersenenatrophy te verhinderen.

 

Hyaluronic zuur (hyaluronic zuur) Ha is één van de belangrijkste matrijscomponenten van menselijke huidepidermis en dermis. Zijn fysiologische functie is water toe te laten om de intercellulaire ruimte in te gaan en met proteïnen te combineren om een eiwitgel te vormen, dat cellen samenbindt en een normale rol speelt. Het celmetabolisme speelt een rol in het handhaven van celvochtigheid, die cellen beschermen tegen ziekteverwekkers, die terugwinning van huidweefsel versnellen, die wond het helen en regeneratie, het verminderen van het met littekens bedekken, en het verbeteren van immuniteit verbeteren. Tegelijkertijd, is hyaluronic zuur het belangrijkste onderdeel van de extracellulaire matrijs van verspreidende cellen en migrerende cellen, vooral in embryonale weefsels. Wegens de inherente eigenschappen van hyaluronic zuur, kunnen de cellen van elkaar afzonderlijk worden gehouden, die cellen gemakkelijk maken zich te migreren en te verspreiden en celdifferentiatie te verhinderen. Tijdens ontwikkeling, schijnt hyaluronic zuur om voorbarige differentiatie van cellen te verhinderen alvorens zij zich vermenigvuldigen of in plaats migreren. In geneeskunde, wordt hyaluronic zuur (hyaluronic zuur) Ha gebruikt in niet steroidal anti-inflammatory drugs, artritisbehandeling, oftalmologie, en hartchirurgie. Het heeft een unieke rol in de behandeling van brandwonden, brandwonden, bevriezing, kunstmatige huid.

 

ProductomschrijvingVullers van de Fosyderm1ml 2ml de Fijne Hyaluronic Zure Rimpel voor Gezichtsinjectie

Vullers van de Fosyderm1ml 2ml de Fijne Hyaluronic Zure Rimpel voor Gezichtsinjectie

 

Hyaluronic zuur zelf heeft een negatieve last en is aanwezig in de meeste zachte bindweefsels in dieren. Zijn waterige oplossing is een viscoelastic vloeistof die de ruimte van cellen en collageenvezels en dekking bepaalde epidermale weefsels vult. In dieren, zijn primaire functie is cellen te beschermen en te smeren, de beweging van cellen op deze viscoelastic matrijs te regelen, het collageennetwerk te stabiliseren en het te beschermen tegen mechanische schade. Omdat hyaluronic zuur het natuurlijke smeren en een schokbrekend polymeer is, doet het dienst als smeermiddel op de oppervlakte van pezen, peesscheden en kleverige synovial membranen. Hyaluronic zuur (hyaluronic zuur) Ha wordt algemeen verspreid in het bindweefsel van het menselijke lichaam, en bestaat bijna in zuivere vorm in het glas glaslichaam en de gezamenlijke holte. Hyaluronic zuur (hyaluronic zuur) Ha, dat in de huid aanwezig is, speelt een belangrijke rol in het metabolisme van de menselijke epidermis. De vernietiging of de onevenwichtigheid van hyaluronic zuur (hyaluronic zuur) Ha in het menselijke lichaam kan ziekten veroorzaken. De vermindering en de vernietiging van de hyaluronic zure (hyaluronic zuur) Ha-inhoud in de huid kunnen de huid veroorzaken om water te verliezen, zijn elasticiteit te rimpelen en te verliezen, en de epidermis te veroorzaken om te verouderen. Daarom wordt hyaluronic zuur (hyaluronic zuur) Ha ook genoemd anti-veroudert factor.

 

Type Boete Derm Diep Subskin
Concentratie hyaluronic zuur van 20mg/ml Stablized hyaluronic zuur van 20mg/ml Stablized hyaluronic zuur van 20mg/ml Stablized hyaluronic zuur van 20mg/ml Stablized
Deeltjesgrootte (mm) 0.10~0.15 0.15~0.28 0.28~0.5 0.5~1.25
Geadviseerde Aanwijzingen Dunne oppervlakkige lijnen, zoals zorglijnen, periobital lijnen, perioral lijnen Gematigde rimpels, zoals glabellar, mondelinge commissures. Lippen: volheid, het pruilen en vermiljoenengrens Diepe gezichtsrimpels en vouwen, zoals de nasolabial vouwen, die gezichtscontouren gestalte geven, b.v. wangenvolheid, kin en lippenvergroting De lokale depressie, zachte weefselvuller, kan ook in rhinoplasty worden gebruikt
Voor borst en bilverhoging
Waar te in te spuiten Bovenste gedeelte van dermis Middendeel van dermis Diepe laag van dermis en /or-oppervlaktelaag subcutis Diepe ondiepe dermis of onderhuids weefsel
Volume 1ml 2ml 1ml 2ml 1ml 2ml 10ml 20ml
Naaldengrootte 30G 27G 26G 23G
Opslag Kamertemperatuur Kamertemperatuur Kamertemperatuur Kamertemperatuur
Functie Antirimpel Lippenneus het opheffen De wanglip verbetert De verhoging van de borstbil
Ingrediënt

 

niet dierlijk kruisverbindings hyaluronic zuur niet dierlijk kruisverbindings hyaluronic zuur niet dierlijk kruisverbindings hyaluronic zuur niet dierlijk kruisverbindings hyaluronic zuur

 

FAQ

 

1.What is Huidvuller?
De huidvullers worden gemaakt van een substantie die natuurlijk in menselijke huid voorkomen - dit betekent areextremely zij te gebruiken brandkast en kan fantastische verhogingen aan lippen en gezichtslijnen geven.
 

lange 2.How het duurt?
Het is langdurig, maar niet permanent. Afhankelijk van het gebruikte product, het behandelde injectiegebied en de individuele regelingen van uw huid, kunnen de resultaten van 6 maanden duren tot 18 maanden
 

3.When zal ik resultaten zien?
U zult resultaten onmiddellijk zien; nochtans, één of andere zijn zwellen en roodheid niet ongewoon en, als dusdanig, zou het directe resultaat niet als eindresultaat moeten worden beschouwd. De beste resultaten worden gezien na 2-3 dagen.
 

4.Is daar om het even welke bijwerking?
U kunt wat ongemak zoals tijdelijke tederheid ervaren, roodheid, die op injectedarea zwellen. Zij verdwijnen gewoonlijk op hun in minder dan 7 dagen. U kunt een ijspak een briefperiod op de injectieplaats aanvragen helpen om het even welke het zwellen verlichten.

 

Onze Dienst

 

1. Wij adviseren de meest geschikte soorten Hyaluronic zure injectionas van Fosyderm per de behoeften van klanten.
 

2. Wij kunnen een vrije steekproef (1ml/piece) voor klanten verstrekken.
 

3. Wij keuren kleine hoeveelheidsorden voor klanten goed om een poging van Hyaluronic zuur eerst te hebben injectionat.
 

4. Wij bieden beste kwaliteitsproducten met concurrerendste prijs aan, is de orde groter, is de korting groter.
 

5. Wij volgen hyaluronic zure injectie na het verschepen tot het ontvangstbewijs van klanten, en doen ons beste klanten helpen inklaring beëindigen.
 

6. Wij voorzien OEM van etiketten, de merken en het pakket van klanten de privé.

 

Verpakkingslevering

 

Vullers van de Fosyderm1ml 2ml de Fijne Hyaluronic Zure Rimpel voor Gezichtsinjectie

 

Vullers van de Fosyderm1ml 2ml de Fijne Hyaluronic Zure Rimpel voor Gezichtsinjectie

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn