China hyaluronic zure huidvuller fabrikant

De huidvuller van de Bilinjectie Crosslinked Ha van de Vuller Hyaluronic Zure Borst

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Fosyderm
Certificering: CE ISO
Modelnummer: Subskin
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 doos
Prijs: usd 25~125 box
Verpakking Details: 1.One vooraf gevulde Spuit met Twee Steriele de Naalden2.one spuit van BD en twee naalden in een pvc
Levertijd: 5~78days
Betalingscondities: T/T, Western Union, Moneygram, Paypal
Levering vermogen: 5000 dozen per week
Contact nu

Gedetailleerde informatie

Naam: Fosyderm crosslinked hyaluronic zure injectie Inhoud: 24mg/ml
Gebruik: borst, bil en penisuitbreiding Houdbaarheid: 2 jaar
vorm: gel Materiaal: cross-linked Ha-vuller

Productomschrijving

 

De injecteerbare Huid te kopen Injectie van de Vuller Hyaluronic Zure Borst &Buttock

 

Wij leveren vier types Hyaluronic zure huidvullers: De boete/Derm /Deep/Subskin, deze vier types is bijzonder geschikt voor behandeling met vullers: De oppervlakkige rimpels, b.v. kraaiepootjes of hogere lippenrimpels, matigen zich aan diepere rimpels, b.v. voorhoofdlijnen, rimpels rond de neus en de mond, borst en steken uitbreiding uit. Deze nieuwe producten zijn ideaal gezien geschikt voor stijgend lippenvolume of het verbeteren van contouren.

 

Met meer dan geavanceerde de productieervaring van 15's jaren van Hoger Injecteerbaar de Rang Hyaluronic Zuur Poeder van Technlogy, bieden wij u betere kwaliteit 100% gezuiverde aan Injecteerbare Hyaluronic Zure Vullers (Hyauronic-zuur injectionl, Injecteerbare Huidvuller) in concurrerende prijs in markt van China, het niet dierlijke oorsprong en Duits de vervaardigen die technologieën voor duurzamere, super effect.and-brandkast voor lichaam meestal crosslinking.

De huidvuller van de Bilinjectie Crosslinked Ha van de Vuller Hyaluronic Zure Borst

Fosyderm hyaluronic zure huidvuller
type subskin (10ml/20ml)
Concentratie 24mg/ml
Behandeling Brest. bil, penisuitbreiding
Duur 6 -18 maanden
Oorsprong Niet Dierlijk
Pakket Één vooraf gevulde spuit van BD en twee naalden van BD in een pvc-blaar
Opslag Zaal Temperatur

 

 

De huidvuller van de Bilinjectie Crosslinked Ha van de Vuller Hyaluronic Zure Borst

Q: Hyaluronic zuur kan allergie veroorzaken? Heb allergische bron?
A: Nr!! De geen-dierlijke cross-linked hyaluronic zure vuller, in tegenstelling tot haan - leid hyaluronic zuren af en de rundercollageenpunten, Onze huidvuller van Fosyderm is vrij van dierlijke proteïnen, vermijdt dit effectief om het even welk risico van dier - baseerde ziekte tranmissious of allergische reacties op dierlijke proteïnen.
Q: Hyaluronic zure huid vullersbrandkast?
A: Ja van cross-linked hyaluronic zure en niet dierlijke oorsprong abtained door bio-gisting, hoogte - kwaliteit. Gestabiliseerde pH en osmolarity, dicht bij dat van de huid, verminderen het risico van oedeem en het zwellen
Q: Wat is hyaluronic zure bijwerkingen?
A: Geen hoge bijwerking, - minder invasieve kwaliteit, vult rimpels in en maakt uw huid zonder gelaatsuitdrukking glad te remmen.
Q: Kan ik faical Masker na Injectie van hyaluronic zuur gebruiken?
A: Onze raad moet geen hydropathic Masker (ijs gezichtsmasker) tot 48 uren gebruiken na het inspuiten van het Hyaluronic Zuur, en ondertussen drukt niet, het gebied waar wordt ingespoten, zodat aan een goed effect komt.
Q: Waarom na de injectie van hyaluronic zuur bij de roodheid van de injectieplaats, het jeuken?
A: Als voelen er bestaat Lichte roodheid, die zwellend, zachte aanraking die op injectiegebied na het inspuiten jeuken. Het is normale .and elk van deze situaties in een paar 7 dagen .if zullen verdwijnen deze situaties voortzetten. Gelieve te raadplegen uw arts om oplossing te krijgen
Q: Waarom niet de lippen natuurlijk na injectie van hyaluronic zuur?
A: Het zwellen komt op lippenverhoging voor langer zal duren dan andere gezichtsinjecties, sommige behandelingen één week zullen houden, tijdens deze periode, kijkt de lip onnatuurlijk, zodat herinnert u eraan, is dit geen definitief effect. En raak rechtstreeks niet de lip in 6 uren na het doen van de chirurgie van de lippenverhoging, maar kan zacht het gebruiken van water en zeep wassen.
Q: Kan ik sunbath of zwemmend na injectie van huidvuller?
A: Alvorens het Aanvankelijke zwellen en de roodheid verdwijnen, worden toegestaan om uiterst geen heet of uiterst koud gebied te raken
Q: Kan ik die nemen Aspirin of andere gelijkaardige drugs na injectie van huidvuller?
A: Als de cliënt Aspirin of andere gelijkaardige drugs neemt, en er een stijgende mogelijkheid aan Kneuzingen is of aftappend op gebied inspuit, zo gelieve tijdelijk niet nemend die drugs tot regelmatig het worden.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn