Het Poederhyaluronidase van Korea lost de Originele Liporase Oplossing de Huidvuller van Ha op

Het Poederhyaluronidase van Korea lost de Originele Liporase Oplossing de Huidvuller van Ha op

Productdetails:

Plaats van herkomst: Korea
Merknaam: Liporase
Certificering: CE ISO

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 doos
Prijs: usd50
Verpakking Details: elke doos heeft 10vials
Levertijd: 5~7 dagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram, Paypal
Levering vermogen: 5000 dozen per week
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

productnaam: Hyaluronidase Functie: verwijder het blijven hayluronic zuur
Materiaal: Hyaluronic Zure Lyase Toepassing: verwijder het lichaam die hyaluronic zuur blijven
Vorm: poeder Gebruik: gezicht en lichaam
Volume: 10vial/box Houdbaarheid: 2years
Hoog licht:

Hyaluronidase van het Liporasepoeder Oplossing

,

Hyaluronidase van Korea Oplossing

,

Lost de Huidvuller van Ha op

Productomschrijving

Korea Originele Liporase lost Hyaluronidase van de Vullerliporase van Ha Huidinjectie op

Hyaluronic zure die lyase, ook als hyaluronidase of „Hyaluronidase voor Injectie wordt bekend“, is een soort enzym dat hyaluronic zuur kan hydroliseren. Hyaluronic zure lyase is een natuurlijk enzym, dat hydrolyseeffect op hyaluronic zuur heeft.

Het elimineert de injecties van ongepaste delen en elimineert de bovenmatige injectie van hyaluronic zuur, resulterend in verwijderingstarief of90%. Het wordt hoofdzakelijk gebruikt om de mislukking te herstellen van het hyaluronic zure vormen.

Hyaluronic zure lytic enzym is een substantie die hyaluronic zuur oplost. Na hyaluronic zure injectie, voelt het niet zeer goed na de kosmetiek. Het kan in hyaluronic zuur binnen 48 uren worden opgelost, en dan kan het met hyaluronic zuur opnieuw worden gevuld.

Het Poederhyaluronidase van Korea lost de Originele Liporase Oplossing de Huidvuller van Ha op 0

Productnaam
Liporasehyaluronidase
Hoofdingrediënt
Hyaluronic Zure Lyase
Functie
verwijder het lichaam die hayluronic zuur blijven
Pakket
10 flesjes in één doos
Volume
1500units/vial

Het Poederhyaluronidase van Korea lost de Originele Liporase Oplossing de Huidvuller van Ha op 1

levertijd
binnen 3-10days
betalingstermijnen
Creditcard, T/T, W/U en M/G, Paypal
verpakking
10vial/box
Leveringstermijnen
DHL, TNT, EMS, FEDEX, UPS

Hoe te gebruiken

1.hyaluronic het zure oplosbare enzym kan worden gezegd om het „tegengif“ van hyaluronic zuur te zijn! Hyaluronic zure die lyase, ook als hyaluronidase of „Hyaluronidase voor Injectie wordt bekend“, is een soort enzym dat hyaluronic zuur kan hydroliseren, en kan worden gebruikt om het onvolmaakte effect te verbeteren van het overoverfilling van hyaluronic zuur. Zo van dit standpunt, is het hyaluronic zuur het veiligste het vullen materiaal voor zowel artsen als mooie mensen. Zelfs als het effect nadat de injectie van gedacht verschillend is, er een spijtgeneeskunde is.

2. Hyaluronidase voor Injectie - het gebruik van hyaluronic zuur enzym: de concentratie van hyaluronic zuur enzym is 1500U, wordt het gewoonlijk opgelost in een verscheidenheid van methodes, volgens de voorkeur van de persoonlijke arts. De het oplossen methodes door deskundigen algemeen worden gebruikt die zijn als volgt: 1500IU (hyaluronidase) +3ml-de injectie van natrium-chloride, in 10 takken wordt verdeeld, kan hyaluronic zuur dat van 10ml oplossen; de hoeveelheid specifieke injectie van het enzym wordt ingespoten overeenkomstig het bedrag van de hyaluronic zure injectie.

3. Hyaluronidase voor Injectie - de contra-indicatie van hyaluronidase: 1, de plaats van de botulinum toxineinjectie kan niet met hyaluronic enzym binnen 48 uren worden ingespoten, omdat hyaluronidase de botulinum toxine om veroorzaakt ernstig te verspreiden; 2, vermijden sommige scherpe chronische ziekten, en nemen sommige drugs, vooral die met de geschiedenis van allergie; 3, na injectie van hyaluronidase het interval tussen injecties van hyaluronic zuur zijn over het algemeen betrouwbaarder dan normale intervallen. Als het noodsituatieinterval 72 uren is, is dit verwant met de absorptie van drugs.

4. (een hyaluronic zuur die enzym) +3ml-injectie van natrium-chloride, in 10 takken wordt verdeeld om het hyaluronic zuur op te lossen dat 10ml kan oplossen; de hoeveelheid specifieke injectie van het enzym overeenkomstig de hoeveelheid injectie van hyaluronic zure injectie.

5. voor de producten met hoogte die graad crosslinking, zouden de concentratie van het opgeloste enzym moeten worden verhoogd, maar oplossen niet direct met de originele oplossing en de concentratie is te hoog

Opslag van Configuratievloeistof:


Liporase (Liporase-injectie) wordt Schapen steriel als 200 USP-Eenheden ml van niet-bewaarde schapenliporase, 1,2 ml in een 2 ml-glasflesje voor éénmalig gebruik voorzien van een rubberkurk en aluminiumverbinding.
●Bescherm tegen licht.
●Opslag ongeopend flesje in ijskast bij 2° aan 8°C (35° aan 46°F).
●Bevries niet.
●Opslag van Configuratievloeistof: Het geformuleerde lypozyme is uiterst onstabiel in waterige oplossing en zou v3o3or gebruik moeten worden voorbereid. De resterende oplossing kan bij temperaturen onder 30 graden 2 weken worden opgeslagen, maar als het verkleurd of gestort is, kan het niet worden opnieuw gebruikt.

Ons Bedrijf

Fosyderm is een professioneel bedrijf die zich op de ontwikkeling van medisch concentreren en om tekens te behandelen van het verouderen. Zij zijn samengesteld uit cross-linked hyaluronic zuur van een niet dierlijk-gebaseerd Ha-gel. Het gel is duidelijk, kleurloos en biologisch afbreekbaar. De producten worden ontwikkeld aan vlotte overzichten en rimpel, vorm gezichtscontouren en toevoegen volume aan lippen.

Gelieve te voegen mijn whatsapp toe om meer te krijgen:

Elsa +8613153138022

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd Het Poederhyaluronidase van Korea lost de Originele Liporase Oplossing de Huidvuller van Ha op kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.