• Hyaluronic Zure Lippenhyaluronidase Oplossing 10 Flesjes lost op
  • Hyaluronic Zure Lippenhyaluronidase Oplossing 10 Flesjes lost op
  • Hyaluronic Zure Lippenhyaluronidase Oplossing 10 Flesjes lost op
Hyaluronic Zure Lippenhyaluronidase Oplossing 10 Flesjes lost op

Hyaluronic Zure Lippenhyaluronidase Oplossing 10 Flesjes lost op

Productdetails:

Plaats van herkomst: Zuid-Korea
Merknaam: Liporase
Modelnummer: 10 flesjes elke doos

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 doos
Prijs: usd50/box
Verpakking Details: Box+Bottle
Levertijd: 5~8 het werkdagen
Betalingscondities: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 5.000 Doos/Week
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Productnaam: lost de 10 flesjes Huidvuller de Injectiehyaluronidase van de Poeder Hyaluronic Zure Lip Oplossing o Gebruik: Lichaam, Borst, HALS, OOG, Lippen, Neus, Voet, Hand, Gezicht, Billen
Functie: verwijder het lichaam die hayluronic zuur blijven Verpakking: 10 flesjes in één doos
Materiaal: Hyaluronic Zure Lyase Toepassing: Hyaluronidase voor injectie
Vorm: Macht Kleur: Wit
Hoog licht:

Hyaluronidase van de lippeninjectie Oplossing

,

10 de flesjes lost Hyaluronidase Oplossing op

Productomschrijving

lost de 10 flesjes Huidvuller de Injectiehyaluronidase van de Poeder Hyaluronic Zure Lip Oplossing op

Productomschrijving

Hyaluronic zure die lyase, ook als hyaluronidase of hyaluronidase voor injectie wordt bekend, is een enzym dat hyaluronic zuur hydroliseert. Hyaluronic zure lyase is een natuurlijk enzym dat hyaluronic zuur hydroliseert. Het elimineert de injectie van ongepaste delen, en elimineert de bovenmatige injectie van hyaluronic zuur, resulterend in een 90%-verwijderingstarief. Het wordt hoofdzakelijk gebruikt om de mislukking van hyaluronic zuur afgietsel te herstellen. Hyaluronic zure lysase is een substantie die hyaluronic zuur oplost. Na hyaluronic zure injectie, voel ik niet zeer goed na de kosmetiek. Het kan in hyaluronic zuur binnen 48 uren oplossen en dan opnieuw met hyaluronic zuur worden gevuld.

Productnaam Liporasehyaluronidase
Pakket 10vials in een doos
Grootte 3*4*8cm
Verschijning Wit Poeder
Gewicht 0.3kg/box
Volume 1500 eenheden/flesje

Gebruik & Gevolgen

Hyaluronic Zure Lippenhyaluronidase Oplossing 10 Flesjes lost op 0

•De mengeling 3cc van zout aan 1 flesje van Hyaluronidase, het kon disslove 3cc van hyaluronic zuur.

•Hyaluronidase wordt ingespoten, samen met lidocaine (en soms epinefrine), in het gebied waar de vuller moet worden opgelost. •Hyaluronic zure vuller zal beginnen te zijn direct oplost, en het zal absorbeert door het lichaam in een paar uren zijn.

Hyaluronic Zure Lippenhyaluronidase Oplossing 10 Flesjes lost op 1

•Bouw het effect van PPC behandeling voor vette evacuatie: meng 2 ampullen van PPC met 1 flesje van Liporase.

•LLD-de Behandeling voor vette evacuatie (als PPC behandeling) Voor maagvet: gebruik 4~6 flesjes, mengsel1cc zout water met 1 flesje van Liporase. De patiënt zou op de vette laag in een verticaal lager moeten optekenen en gieten. De samendrukking met vingers voor elke 8~10cm en giet in een verticaal lager met de 26G-naald. Kan eens per week voor 2~4 keer voor behandeling worden opgehaald. •Liporase heeft pakket minder het zwellen, irritatie en de kwelling, stelde met PPC behandeling tegenover elkaar. Vergeleken bij PPC, is minder som gegoten op hetzelfde grondgebied, bijgevolg is minder kwellend voor patiënten.

• De onderhuidse injectie (bulk onderhuidse injectie) lost 1.500 I.U. als hyaluronidase in 1 ml water voor injectie of fysiologische zoute injectie op, en spuit in het getroffen gebied alvorens onderhuidse injectie, of aan het begin van de injectie in in een buis te beginnen ongeveer 2 cm boven de injectienaald. Wanneer beherend 500-1000 ml sap, 1.500 I.U. aangewezen zijn. In kinderen en de bejaarden, zouden het tarief en de totale dosering van vloeistoffen zorgvuldig, vooral in het geval van nierstoornis moeten worden gecontroleerd.

De onderhuidse of Spierinjectie lost 1.500 I.U. direct van Glutamaat in de te beheren oplossing op.

Het lokale Verdovingsmiddel lost in 1.500 I.U. van Lokale Verdovingsmiddeleninjectie op. Voor ooggebruik, een concentratie van

15 I.U./mL wordt geadviseerd.

De bloeduitstorting als de verspreiding eerder dan topically voorkomt, lost 1.500 I.U. van L.-pylori in 1 ml water of fysiologische zoute oplossing op en infiltreert zo spoedig mogelijk het letsel na vasculaire afvloeiing.

• Het hematoom lost 1.500 I.U. in 1 ml water voor injectie of zoute oplossing op en infiltreert het getroffen gebied. Deze drug wordt opgelost in de oplossing dat met ongeveer 1 ml water voor injectie onmiddellijk v3o3or gebruik moet worden beheerd. De onderhuidse injecties zouden met extracellulaire vloeistof in het lichaam isotoon moeten zijn. Het kan met algemeen gebruikte infusies worden gecombineerd. Een groot aantal onderhuidse injecties is gemeld met fysiologische zout, 0,18% natrium-chloride4% glucose, 0,45% natrium-chloride 2,5% glucose en 5%-glucoseinjectie. Het kalium wordt beheerd bij 34 mmol/L in isotone glucose of fysiologische zout. Vloeibaar-bevattend vloeistoffen zijn geschikter dan vloeibaar-vrije vloeistoffen en zou niet te snel moeten worden ingespoten. Het wordt gebruikt in combinatie met morfine, diamorphine, hydromorphine, chlorpromazine, metoclopramide, promazine, dexamethasone, lokale verdovingsmiddelen en epinefrine.

Hyaluronic Zure Lippenhyaluronidase Oplossing 10 Flesjes lost op 2

Ons bedrijf

Fosyderm is een professioneel bedrijf die zich op de ontwikkeling van medisch concentreren en om tekens te behandelen van het verouderen. Zij zijn samengesteld uit cross-linked hyaluronic zuur van een niet dierlijk-gebaseerd Ha-gel. Het gel is duidelijk, kleurloos en biologisch afbreekbaar. De producten worden ontwikkeld aan vlotte overzichten en rimpel, vorm gezichtscontouren en toevoegen volume aan lippen

RFQ

Q: Wat is MOQ?

A: MOQ is slechts één DOOS!

Q: Hoe lang de behandelingszitting zal duren?

A: Het is een zeer snel en gemakkelijk proces dat door Liporase Hyaluronidase injectie moet worden behandeld. De behandeling kan onmiddellijk worden uitgevoerd. Een behandeling vergt over het algemeen 30 minuten.

Q: Hoe lang het me zal nemen om de goederen te ontvangen?

A: Ongeveer 3-7days

Mijn Whatsapp: +86 130 6401 5902, om het even welke behoeften, onthaal om ons te contacteren!

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd Hyaluronic Zure Lippenhyaluronidase Oplossing 10 Flesjes lost op kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.