poly-l-Lactische Zure PLLA Plastic Gezichtschirurgie voor Uiteindelift

poly-l-Lactische Zure PLLA Plastic Gezichtschirurgie voor Uiteindelift

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Certificering: CE ISO

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 2 fles
Prijs: usd25/bottle
Verpakking Details: elke doos omvat 10 flessen
Levertijd: 5~7 dagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram, Paypal
Levering vermogen: 5000 dozen per week
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Functie: Bevorder collageenregeneratie Materiaal: Poly-l-lactisch Zuur
Toepassing: gezicht en lichaam Vorm: poeder
Houdbaarheid: 2 jaar
Hoog licht:

poly-l-Lactische Zure PLLA

,

Uiteindelift poly-l-Lactische Zure PLLA

,

Het melkzuurvuller van l van de uiteindelift poly

Productomschrijving

Wat is ?

Het gezichts vette verlies (lipoatrophy), is een van de leeftijd afhankelijke voorwaarde die in prominente gezichtsvouwen, gedaalde ogen, en holle wangen kan resulteren. ® Esthetische doelstellingen deze gebieden om ondiep aan diepe gezichtsrimpels en vouwen te verbeteren. De behandeling is geschikt voor nasolabial vouwen (glimlachlijnen) tussen de neus en de mond, de lijnen de mond (marionetlijnen) ontwerpen, en rimpels die in de kin.
® wordt van een biocompatibele die substantie gemaakt als poly-l-lactisch zuur, een synthetische die versie wordt bekend van de substantie natuurlijk door het lichaam tijdens oefening wordt geproduceerd. Omdat ® niet wordt afgeleid uit menselijke of dierlijke producten, wordt geen huidtest vereist.

productennaam
Van plla het poly-l-lactische zure flesjes p van de injectie van polyl melkzuur voor injectie van het uiteinde van het lichaams de poly melkzuur
MOQ
2pcs
Gevolgen
de huidvuller, rimpels verwijdert, bevordert de regeneratie van collageen

poly-l-Lactische Zure PLLA Plastic Gezichtschirurgie voor Uiteindelift 0

Bestemd voor:
* Diepe rimpels en vouwen
* Marionetlijnen
* Nasolabial vouwen
* Tempels
* Wangen
* Scheurtrog
* Volumeverhoging
* Het ovale de contouren aangeven van
* Losse huidvermindering
* Acnelittekens
* Gedaalde wangen

poly-l-Lactische Zure PLLA Plastic Gezichtschirurgie voor Uiteindelift 1

Voordelen van :

* Zeer natuurlijke en langdurige resultaten,
* Herstel volheid en verloren volume aan volledig van uw gezicht,
* Vul holten onder uw ogen, uw tempels, wangen, jawline en kin makend u in jonger kijken en voelen
* Vlot rimpelt uit rond de mond

Duur van het effect:
werkt door uw natuurlijke blik geleidelijk aan te verbeteren, dankzij de stimulatie van de collageengroei in de huid. De patiënten kunnen van jonger genieten, meer verfrist zoek een periode van zelfs 2 jaar.

Actie van de huidvuller van :

Het belangrijkste ingrediënt in is poly-l-Lactisch zuur, dat de productie van collageen door de huidcellen op een natuurlijke manier bevordert. Dientengevolge, kijkt uw huid stralend en verjongen. Het injecteerbare gel is biocompatibel en volledig biologisch afbreekbaar, wat -brandkast aan gebruik maakt, niet – invasief en niet – de chirurgische optie om collageen te herstellen verliest in de huid en het verbeteren van om het even welke voorkomende gezichtsdepressies.

Wat kan ik na PLLA gehad te hebben verwachten?
PLLA-de vullers zijn tijdelijk, durend tot twee jaar, afhankelijk van de patiënt. De meeste patiënten vereisen onderhoudsbehandelingen om de beste resultaten te bereiken.

®procedure
Het poly-l-lactische zuur, is het belangrijkste ingrediënt van ® gebruikt medisch meer dan 25 jaar in de behandeling en de reparatie van
gezichtslittekens en contourtekorten.
® wordt ingespoten met een botte naald genoemd cannula vermijden kneuzend of schadelijk schepen.
Om te beginnen, wordt een cursus van behandelingen vereist en het aantal vereiste behandelingen zal afhangen van leeftijd en huidvoorwaarde. Direct na behandeling is de volheid zichtbare toe te schrijven aan het aanvankelijke zwellen en het watergehalte van het product, daarom, zal u een vermindering van een paar dagen zien. De collageenstimulatie is een langzaam en geleidelijk proces zodat kunnen de eerste echte resultaten vier tot zes weken na de eerste behandeling worden opgemerkt. Gelieve te merken op dat in sommige patiënten een verschil niet meer dan 6 weken kan merkbaar zijn.
De resultaten van vullers ® zijn langdurig maar behoefteonderhoud. De patiënten kunnen normaal naar het werk onmiddellijk na behandeling terugkeren.
® kan met andere behandelingen worden gecombineerd. De timing van om het even welke combinatie behandelingen zal op tijdens overleg zijn akkoord gegaan.

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd poly-l-Lactische Zure PLLA Plastic Gezichtschirurgie voor Uiteindelift kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.