Hyaluronidase van de Liporaseinjectie Poederoplossing voor Dissloving

Hyaluronidase van de Liporaseinjectie Poederoplossing voor Dissloving

Productdetails:

Plaats van herkomst: Korea
Merknaam: Liporase
Certificering: CE ISO

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 doos
Prijs: usd50
Verpakking Details: elke doos heeft 10vials
Levertijd: 5~7 dagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram, Paypal
Levering vermogen: 5000 dozen per week
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

productnaam: Hyaluronidase Functie: verwijder het blijven hayluronic zuur
Materiaal: Hyaluronic Zure Lyase Toepassing: verwijder het lichaam die hyaluronic zuur blijven
Vorm: Wit poeder Gebruik: gezicht en lichaam
Volume: 10vial/box Houdbaarheid: 2years
Hoog licht:

Liporasehyaluronidase Poederoplossing

,

Hyaluronidase Poederoplossing voor Dissloving

,

Hyaluronidase van Disslovingsliporase

Productomschrijving

Hyaluronidase van de Liporaseinjectie Poederoplossing voor Hyaluronic Zure Huidvuller van Dissloving

Hyaluronic zure die lyase, ook als hyaluronidase of „Hyaluronidase voor Injectie wordt bekend“, is een soort enzym dat hyaluronic zuur kan hydroliseren. Hyaluronic zure lyase is een natuurlijk enzym, dat hydrolyseeffect op hyaluronic zuur heeft.

Het elimineert de injecties van ongepaste delen en elimineert de bovenmatige injectie van hyaluronic zuur, resulterend in verwijderingstarief of90%. Het wordt hoofdzakelijk gebruikt om de mislukking te herstellen van het hyaluronic zure vormen.

Hyaluronic zure lytic enzym is een substantie die hyaluronic zuur oplost. Na hyaluronic zure injectie, voelt het niet zeer goed na de kosmetiek. Het kan in hyaluronic zuur binnen 48 uren worden opgelost, en dan kan het met hyaluronic zuur opnieuw worden gevuld.

De Liporaseinjectie is een het uitspreiden substantie. Het wordt met andere die geneesmiddelen gebruikt onder de huid hun begrijpen te verbeteren door het lichaam worden gegeven. Deze methode van druglevering wordt slechts gebruikt wanneer de drug niet door injectie in een ader kan worden gegeven. De Liporaseinjectie wordt ook gebruikt om absorptie van vloeistoffen of geneesmiddelen te verhogen die in uw huid worden ingespoten. Het gebruikte ook helpen absorptie van radioactieve stoffen tijdens een procedure verbeteren genoemd onderhuidse urography.

Hyaluronidase van de Liporaseinjectie Poederoplossing voor Dissloving 0

Productnaam
Liporasehyaluronidase Injectie
Hoofdingrediënt
Hyaluronic Zure Lyase
Functie
verwijder het lichaam die hayluronic zuur blijven
Pakket
10 flesjes in één doos
Volume
1500units/vial
Oorsprong Korea

Liporasehyaluronidase: los huidvullers op
Liporasehyaluronidase wordt gemaakt in Korea. Het wordt gebruikt om hyaluronic zuur gebaseerde huidvullers op te lossen die, bovenmatig, of ongelijk verkeerd zijn geplaatst. Hyaluronidase wordt ook gebruikt in noodsituatiesituaties waar de huidvuller per ongeluk in een slagader veroorzakend occlusie van de bloedlevering is ingespoten. Het wordt ingespoten in de nabijheid van de huidvuller die moet worden opgelost.
1 doos: 10 flesjes kunnen afzonderlijk worden gekocht
Elk flesje bevat 1.500 I.U. van hyaluronidase om mengeling met 3cc van zout te zijn.

Hyaluronidase van de Liporaseinjectie Poederoplossing voor Dissloving 1

Gebruik van Hyaluronidase Injectie:
Om vuller te verwijderen, kan hyaluronidase worden ingespoten om het hyaluronic zuur in huidvullers op te lossen.
Om het effect te verhogen van het lipodissoving van injectie, kan hyaluronidase aan de cocktails van vette smeltende injectie worden toegevoegd.
Hyaluronidase wordt vaak gecombineerd met lokaal verdovingsmiddel om de verspreiding van lokaal verdovingsmiddel te verhogen.

Proces van Hyaluronidase Injectie voor vuller die oplossen:
De mengeling 3cc van zout aan 1 flesje van Hyaluronidase, het kon disslove 3cc van hyaluronic zuur.
Hyaluronidase wordt ingespoten, samen met lidocaine (en soms epinefrine), in het gebied waar de vuller moet worden opgelost.
Hyaluronic zure vuller zal beginnen te zijn direct oplost, en het zal absorbeert door het lichaam in een paar uren zijn.
Masseer het gebied waar het 15 minuten elke dag en 7 dagen in een broodje werd behandeld, toepassen het warm inpakken na massage.

Voorzichtigheid:
Er zijn een paar rapporten geweest dat sommige mensen een allergie aan hyaluronidase kunnen hebben, die aan zij gebeurt die voor bijensteken allergisch zijn.

Hyaluronic zure enzym kan niet binnen 48 uren na de injectie van botulinum toxine worden ingespoten omdat hyaluronic zure enzym de strenge verspreiding van botulinum toxine bevordert.

Om sommige scherpe en chronische ziekten te vermijden, zijn er nog sommige drugs mondeling, vooral gasten die een geschiedenis van allergieën hebben.

Het interval tussen de injectie van hyaluronic zuur en de injectie van hyaluronic zuur is over het algemeen veilig met intervallen van één week. Als een noodsituatie voorkomt, is het interval 72 uren. Dit is verwant met de absorptie van de drug.

overdosisbehandeling;

De bovenmatige injectie kan lokaal oedeem veroorzaken, allergische manifestaties: erythema, misselijkheid, het braken, duizeligheid, snelle hartslag, en verminderde bloeddruk. Houd onmiddellijk de drug en gebruiks steunende therapie tegen. De eerste hulp kan gebruikte adrenaline, corticosteroids en antihistaminica zijn.

Oplosbaar gemaakte huidtest;

De test van de lysinehuid, neemt intradermal injectie van 0.02ml van 150u/ml-concentratie van de vloeistof, zoals de aanwezigheid die van pseudo-voetuitbarsting binnen 5 minuten, 20-30 minuten duren, en sensatie, getoond jeuken positief. Nochtans, voorbijgaande komt erythema plaatselijk voor wegens vaatverwijding en is niet positief.

Opslag van Configuratievloeistof:

Liporase (Liporase-injectie) wordt Schapen steriel als 200 USP-Eenheden ml van niet-bewaarde schapenliporase, 1,2 ml in een 2 ml-glasflesje voor éénmalig gebruik voorzien van een rubberkurk en aluminiumverbinding.
●Bescherm tegen licht.
●Opslag ongeopend flesje in ijskast bij 2° aan 8°C (35° aan 46°F).
●Bevries niet.
●Opslag van Configuratievloeistof: Het geformuleerde lypozyme is uiterst onstabiel in waterige oplossing en zou v3o3or gebruik moeten worden voorbereid. De resterende oplossing kan bij temperaturen onder 30 graden 2 weken worden opgeslagen, maar als het verkleurd of gestort is, kan het niet worden opnieuw gebruikt.

Ons Bedrijf

Fosyderm is een professioneel bedrijf die zich op de ontwikkeling van medisch concentreren en om tekens te behandelen van het verouderen. Zij zijn samengesteld uit cross-linked hyaluronic zuur van een niet dierlijk-gebaseerd Ha-gel. Het gel is duidelijk, kleurloos en biologisch afbreekbaar. De producten worden ontwikkeld aan vlotte overzichten en rimpel, vorm gezichtscontouren en toevoegen volume aan lippen.

Gelieve te voegen mijn whatsapp toe om meer te krijgen:

Elsa +8613153138022

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd Hyaluronidase van de Liporaseinjectie Poederoplossing voor Dissloving kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.